Baumit

Baumit facadesystemer

Baumit FacadeSystemer består af gennemtestede komponenter af høj kvalitet. Systemet beskytter facaden mod ydre påvirkninger og sikrer en robust facade der holder sig flot og intakt i årtier. Ved anvendelse af Baumit FacadeSystemer med isolering, opnås der yderligere fordele for både indeklima, varmeforbrug og miljø.

baumit 1

Baumit FacadeisoleringsSystem Mineraluld
Velegnet til alle bygningstyper. Udover en høj isoleringsevne er systemet diffusionsåbent og har fremragende lydisolerings- og brandsikringsegenskaber.

baumit 1

Baumit FacadeisoleringsSystem Austrotherm Resolution®
Med Austrotherm Resolution® opnås samme isoleringsevne med 80 mm isoleringsplade som med en normal isoleringsplade på 120 mm. Det betyder 40% bedre isoleringsevne.

baumit 1

Baumit FacadeisoleringsSystem Træfiber
Systemet er et bæredygtigt alternativ, der opfylder alle krav til komfort og sund livsstil og har gode lydisoleringsegenskaber. Hele systemets livscyklus, fra produktion til bortskaffelse, gør det til en klimavenlig løsning.

baumit 2

Baumit Facadepuds System Netpuds på ventileret facade
Systemet kan anvendes som armeringspuds (netpuds) på Fermacell HD og H2O plader eller andre pudsbærende plader. Resultatet er en utrolig stærk overflade.

baumit 3

Baumit Facadepuds System Netpuds
Systemet kan anvendes som armeringspuds (netpuds) på mursten, kalksandsten, beton og porebeton. Overfladen kan enten være filtset hvid eller f.eks. tonet silikoneharpiksbaseret puds. Der findes løsninger til både inde og ude.

baumit 4

Baumit Facadepuds System Tyndpuds (filtsning)
Systemet kan anvendes som grå eller hvid filtsning på mursten. Et tyndt lag puds er trukket over hele fladen. Lagtykkelsen er ca. 2-3 mm. Filtses der med filtsebræt. Kan evt. udføres med tonet puds, og kan evt. males med Baumit Facademaling. Der findes løsninger til både inde og ude.

baumit 4

Baumit Facadeisolerings System Sokkel
Med Baumit Facadeisolerings System Sokkel får du optimal beskyttelse med lang levetid. Systemet er specielt udviklet til at modstå de store belastninger på soklen. Før isoleringssystemet påføres, skal grundvandsstand og jordbundsfor-hold undersøges, for at være sikker på at regnvand ledes væk fra facade/sokkel.

baumit 4

Baumit Facadeisolerings System Sokkel
Soklen er bygningens mest belastede område. Derfor er det vigtigt, at det yderste pudslag er intakt. Ellers risikerer man, at fugten trænger op i murværket og beskadiger konstruktionen. Med Baumit Facadepuds System Sokkel sikrer du, at soklen er i orden og intakt selv ved hårdt vejr og rystelser i undergrunden. Systemet er fiberforstærket og ekstremt vandafvisende.

Baumit er et internationalt familiefirma repræsenteret ved 30 virksomheder fordelt på 27 lande over hele verden. Gennem flere generationer har Baumit fokuseret på at udvikle innovative og teknologisk fremsynede produkter, hvilket i dag gør dem til én af branchens førende aktører indenfor byggematerialer der matcher kravene til fremtidens byggeri.

Læs mere om Baumit FacadeSystemer i vores brochure HER.

Profile A/S er medlem af brancheforeningen ETICS-DK (External Thermal Insulation Composite System), som er en forening for udbydere af Eksterne Facadesystemer i Danmark.
www.etics.dk

etics

Baumit forhandles udelukkende af Bygma A/S i Danmark.

BAUMIT REFERENCER - SE ALLE 

Privat byggeri
Privat byggeri
200 mm facadeisolering
200 mm isolering
Teglgården
Lejeboliger

 

SE MERE/download

Baumit brochure Brochure
Baumit brochure Produktkatalog
Baumit montagevejledning Montagevejledning
Baumit montagevejledning Vejledning om vedligeholdelse
Baumit montagevejledning Detaljetegninger
Baumit farver Baumit Farver
Baumit løsblad pudssystemer Algebekæmpelse
Datablade Datablade
Sikkerhedsdatablade Sikkerhedsdatablade
Baumit DOP Ydeevnedeklaration (DoP)
Galleri